AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Değirmenayvalı Ahmet Bayram Ortaokulu

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 21 Mart 2024 tarihinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda  21 Mart Türk Dünyası Ve Toplulukları Haftası (Nevruz) Programı düzenlendi. Programda şiirler, etkinlikler ve çeşitli yarışmalar düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Şbt

Sivil Savunma Haftasında Deprem Tatbikatı, bilgilendirme ve kısa film izlettirme etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Değirmenayvalı İlkokulu ile ortaklaşa bir programla 100. yıla yakışır bir şekilde kutlandı.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-İ Nebi Haftası Programı gerçekleştirildi.

Nis

6/A Sınıfı öğrencileri kendi aralarında organize olup ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yardım kolisi hazırladılar. Bu güzel davranışlarından ötürü öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Yangın Söndürme Tatbikatı Yapıldı

Mrt

21 Mart Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Demir dövme, ateşten atlama, yarışmalar, şiirler, sportif etkinlikler gibi bir çok etkinlik yapıldı. Kutlama verilen ikramlarla son buldu.